Energiemarkt Roderwolde – “Samen de handen uit de mouwen steken”

Onder het motto ‘geen woorden maar daden’ organiseren wij samen met gemeente en Energiecoöperatie Noordenveld een energiemarkt op woensdag 8 november 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur bij het MFA te Roderwolde.

Met een kop koffie en koek in de hand kunt u alles te weten komen over isoleren en ventileren, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, subsidies en het Energieneutraal wonen plan. U krijgt de gelegenheid om u in te schrijven op concrete aanbiedingen van leveranciers en installateurs. Met begeleiding van onafhankelijke deskundige adviseurs kunt u daarmee zelf én samen praktische stappen zetten om uw energieverbruik te verminderen.

Bovendien is het mogelijk om verdere toelichting op het wijkuitvoeringsplan (WUP) te krijgen. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Inschrijven voor actie
Na inschrijving voor een actie wordt u binnen twee weken gebeld om een afspraak in te plannen. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel meer informatie ontvangen over de aangesloten acties? Stuur een mail naar info@energiekroderwolde.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *