Energiemarkt Roderwolde

Gisteren vond er een energiemarkt plaats voor de inwoners van Energieke Buurt Roderwolde e.o. Tijdens de markt waren de inwoners welkom voor meer informatie over isoleren, ventileren, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, subsidies, het wijkuitvoeringsplan en het Energieneutraal wonen plan. Bezoekers konden zich inschrijven voor concrete aanbiedingen van leveranciers en installateurs. De opkomst was groot. Fantastisch om te zien dat de inwoners van deze Energieke Buurt bezig zijn met het nemen van duurzame maatregelen voor hun woning. Kon je gisteren niet aanwezig zijn, maar ben je als inwoner van deze Energieke Buurt wel geïnteresseerd in de aangesloten acties?
Stuur een mail naar info@energiekroderwolde.nl en vraag een formulier aan.
Of:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *