Plannen voor inventarisatie

Wat wilt u aan uw huis doen? Wat verbruiken we nu?
Dit zijn de twee belangrijkste vragen voor de inventarisatie die we in de komende maanden gaan uitvoeren. Door uw huis beter te isoleren en zuinige apparaten toe te passen krijgt u een comfortabeler huis dat minder energie gebruikt en ook nog eens meer waard wordt. Alleen: hoe pakje dat aan? Daarvoor is Energiek Roderwolde. Wij willen u daarbij helpen. We willen dat zoveel mogelijk op maat doen. Dus als we weten wat er wel en niet aan uw woning is geïsoleerd, hoe u verwarmd en hoeveel energie dat nu kost, dan kunnen u precies adviseren wat u kunt doen. Daarbij vinden we het ook heel belangrijk om te horen wat u zelf belangrijk vindt, want u beslist zelf! De inventarisatie gaat in twee stappen. Eerst komt er een lid van Energiek Roderwolde langs om u kort uit te leggen wat er gaat gebeuren. U krijgt dan een flyer met informatie. Vervolgens komt er, als u mee wilt doen, een student van de Hanzehogeschool langs met een uitgebreidere vragenlijst. Het kost niks, advisering is gratis en levert u waardevolle informatie op over wat u kunt doen en wat dat oplevert. We willen zoveel mogelijk maatregelen samen oppakken, want: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *