Informatieavond over Warmtepompen

Mensen die hun huis al goed geïsoleerd hebben denken al na over een volgende stap: de warmtepomp. Ook hierover wil Energiek Roderwolde u informeren door middel van een informatieavond. Deze vindt plaats op 12 december in Roden. Tijdens deze avond zal zeer uitgebreid worden ingegaan op alle aspecten van warmtepompen. Dat begint bij de trias energetica: Beperk eerst de vraag, ofwel: isoleer eerst uw huis voldoende, want anders gaat een warmtepomp niet werken bij u. Niettemin bent u welkom om hier informatie op te doen.

Wat ook vermeld moet worden is dat er binnen Energiek Roderwolde nog volop wordt nagedacht over hoe het energiesysteem er in de toekomst uit gaat zien. Dat weten we nog niet. Maar indien er een warmtenet komt dan is een warmtepomp geen goede investering op langere termijn. We hopen hier het komend jaar meer duidelijkheid over te krijgen.

Helaas is de uitslag van de inventarisatie gebonden aan de nieuwe privacy wetgeving en kunnen we op basis daarvan geen mensen direct benaderen. U zult zich daarom opnieuw moeten melden met uw wensen. Dat kan via de website energiekroderwolde.nl.

Jeroen Niezen namens het Platform Energiek Roderwolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *