Kom van het gas af!

Als gemeente Noordenveld streven wij naar een duurzame toekomst voor iedereen. Dit willen wij bereiken door bijvoorbeeld samen stap voor stap van het aardgas af te gaan. Schone energie moet daarvoor in de plaats komen. Dat kunnen we als gemeente niet alleen. Daar hebben we jou bij nodig! Want elke stap, hoe klein of groot ook, brengt ons een stap dichter bij die duurzame toekomst.  

Denk mee en laat je inspireren

Ben je benieuwd wat de gemeente doet om van het aardgas af te komen, maar vooral ook wat je zelf kunt doen? Dat vertellen we je graag tijdens een online bijeenkomst op donderdag 29 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.

Programma

19.30 uur virtuele inloop

19.45 uur start programma

20.00 uur mogelijkheid deel te nemen aan één van de volgende sessies:

  • 1) toelichting warmtevisie gemeente Noordenveld
  • 2) inspiratiesessie met duurzame koplopers uit de gemeente. Wat hebben zij gedaan?
  • 3) wat kun jij doen? Van kleine naar grote duurzame stappen. In samenwerking met het Drents Energieloket.

20.30 uur pauze

20.40 uur gezamenlijke terugkoppeling uit de verschillende sessies: wat kun jij doen en wat kunnen wij samen doen om van het aardgas af te komen?

21.00 uur einde

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze informatieve en leuke bijeenkomst? Meld je dan aan via duurzaam@noordenveld.nl. Dit kan tot en met 28 oktober a.s. Op 29 oktober ontvang je dan een link waarmee je deel kunt nemen. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *