Verbouwplannen??

Mede door de Corona zitten er op dit moment meer mensen thuis. Als gevolg hiervan wordt er meer geklust in en rondom de woning. Achterstallige klussen zijn of worden aangepakt.

Maar herkent u het volgende? U wilt uw woning wel verduurzamen maar waar moet u beginnen? Met het dak, de vloer of de spouw? Gaat u uw CV toch nog een keer vervangen, een hybride CV-ketel of is een warmtepomp een betere optie? Kunt u uw spouw wel laten isoleren en zo ja waarmee dan? En wat is het rendement? Zijn zonnepanelen op mijn dak mogelijk, hoe snel kan ik die investering terugverdienen? Zelf heeft u de kennis niet in huis. Via internet wordt er van alles aangeboden. Maar wat is wijsheid. De goedkoopste prijs? Maar is dat wel duurzaam? Is het bedrijf wel te vertrouwen of willen ze graag hun product kwijt?

U kunt de zoektocht zelf aangaan maar we kunnen onze krachten ook bundelen. En in het dorp zijn al veel verduurzamingsprojecten uitgevoerd. Dus we kunnen ook van elkaar leren.

OPROEP AAN ALLE DORPSGENOTEN MET MOGELIJKE PLANNEN OM DE WONING TE VERDUURZAMEN

Zit u er over na te denken om uw woning (verder) te verduurzamen, meldt u zich dan aan via de website van Energiek Roderwolde. Geef aan wat uw mogelijke plannen zijn. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met dorpsgenoten die soortgelijke plannen hebben. Misschien dat collectieve inkoop u extra voordeel kan brengen.

Wilt u hulp of informatie over het wat en hoe van verduurzamen van uw woning?

ERVARINGSDESKUNDIGEN GEZOCHT
Heeft u al iets aan uw woning verduurzaamd en wilt u uw kennis en/of ervaring delen met uw dorpsgenoten, meldt u zich dan aan via de website van Energiek Roderwolde. Met uw kennis kunt u wellicht uw dorpsgenoten helpen. We hoeven tenslotte niet allemaal het wiel weer uit te vinden!

Meld u aan als ervaringsdeskundige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *