Inventarisatie studenten gestart

Het was al aangekondigd: 4 studenten van de Hanzehogeschool zijn gestart met de inventarisatie. Afgelopen weken is de eerste ronde langs alle woningen door de leden van het bewonersplatform uitgevoerd. U heeft toen een flyer ontvangen en de belangstelling voor het project is gepeild. Uit de rondgang blijkt dat meer dan 90% van de bewoners geïnteresseerd is in Energiek Roderwolde. Daar zijn we heel blij mee! Tijdens de inventarisatie door de studenten hopen we meer te weten te komen over wat u bezighoudt, welke plannen u heeft en hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw woning. We hopen in mei klaar te zijn met de inventarisatie, dan zullen we alle resultaten presenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *