Wilt u duurzaam verbouwen of vernieuwen? Kom dan op 3 juli naar het Rode Hert.

Als inwoners van Energiek Roderwolde kunt u geheel gratis en vrijblijvend advies krijgen over het verbeteren van uw woning. Heeft u plannen voor isolatie, zonnepanelen, een nieuwe ketel of een verbouwing? Op 3 juli is in het Rode Hert de eerste bijeenkomst waar energie-adviseur Anita Speelman u kan informeren over de duurzaamheidsaspecten van uw plannen of wensen. Zij heeft daarvoor en methode ontwikkeld waardoor u erachter kan komen of wat u wilt ook echt het best voor u uitpakt. Anita is onafhankelijk en deskundig op het gebied van bouwen en energie, precies de vraagbaak die u verder kan helpen. Heeft u belangstelling? Mail Anita: info@zuinigwonen.nl of bel haar op 0592-767003. In de flyer is meer informatie over de methode van Anita te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *