Gaat u isoleren in 2020? Energiek Roderwolde helpt!

Bij het begin van het jaar horen goede voornemens. Hebt u plannen om (een deel van) uw huis te isoleren, dan is dat een heel goed voornemen. Het afgelopen jaar stonden de media bol van de berichten over klimaat, stijgende energieprijzen en het stoppen met de aardgaswinning. Intussen is de gemeente Noordenveld gestart met het maken van een visie op een aardgasvrije gemeente. Daar moeten we over 10-20 jaar allemaal aan geloven. Wie dan in een goed geïsoleerd huis zit, zit er letterlijk en figuurlijk warmpjes bij. Los van de lagere energierekening die u dan heeft, en het extra comfort van een warm huis, is uw huis dan ook het gemakkelijkst om te bouwen naar een andere manier van verwarmen.

Isoleren = goede investering

Gelukkig zien we ook landelijk dat isoleren de meest populaire duurzaamheidsmaatregel is. Dat is niet voor niets, isoleren is gewoon de beste investering, ook in financieel opzicht. Er zijn weer subsidies op isoleren en geld lenen via bijvoorbeeld de energiebespaarlening was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop.

Gratis Energie-advies

Isoleren moet je wel doen met een plan. Het is dan ook slim om gebruik te maken van het gratis advies dat Energiek Roderwolde u kan bieden. Het is sterk van uw woning afhankelijk welke maatregel het voordeligst of nuttigst is. En misschien nog wel belangrijker: of de maatregel ook zorgt dat uw huis straks van het aardgas af kan. Onze energie-adviseur Anita Speelman kan u daar goed mee helpen. U kunt haar bereiken via info@zuinigwonen.nl. Advies binnen het gebied van Energiek Roderwolde is gratis.

Leer van elkaar!

Deel uw ervaringen! Veel mensen zijn nog op zoek naar wat voor hen het beste is. Via onze website energiekroderwolde.nl delen we daarom graag ervaringen. Help ons een handje mee, en laat ons weten hoe u het isoleren van uw huis hebt aangepakt en wat u daarvan geleerd hebt. Wij zijn er blij mee.

Dat u er straks allemaal maar warmpjes bij mag zitten. De beste wensen van Energiek Roderwolde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *